Teaser 1

Grootste kans op vaste baan! Hoogste maandsalaris! Meeste vrijheid!

/_images_upload/_tn_19b3f9f976f3458c.jpg

Grootste kans op vaste baan!
Hoogste maandsalaris!
Meeste vrijheid!

/_images_upload/_tn_d57b5ea9dae8cec4.jpg

Grootste kans op vaste baan!
Hoogste maandsalaris!
Meeste vrijheid!

Snel zoeken

Waag de sprong! Word operator!

Leerlingoperator.nl is een initiatief van www.procestechniek.nl
Als operator werk je in de procestechniek.
Procestechniek klinkt misschien een beetje vaag, maar dat is het niet. Veel dingen die je om je heen ziet, zoals je telefoon, alles op je ontbijttafel, je auto, het zijn allemaal producten gemaakt met behulp van procestechniek. Hierbij worden grondstoffen omgezet naar een bepaald eindproduct. Om tot dit eindproduct te komen, moeten verschillende stappen worden doorlopen. Al deze stappen samen zijn een
proces. Dit proces heet procestechniek.

Als leerling operator word je opgeleid om deze mooie producten te kunnen maken. Procestechniek biedt jou de mogelijkheid om je (om) te laten scholen tot operator terwijl je via ons werkzaam bent. Kijk daarom snel bij ons vacature aanbod om jouw droombaan te vinden.

De nieuwste vacatures
Svedex binnendeuren
inVarsseveld
Job Banner
Svedex binnendeuren logo
Svedex binnendeuren
In verband met verdere groei van ons bedrijf zoeken wij op korte termijn meerdere leerling operators. Wij zoeken enthousiaste collega’s die, samen met ons, onze productielijnen en processen...
Lees meer
Vacatures in jouw regio
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Waarom leerlingoperator?

Meer weten over operator worden?

Leren en werken

Geld verdienen naast je studie?

Leerlingoperator vacatures
Referentie
“Het team achter procestechniek.nl heeft jarenlange ervaring in de bemiddeling van procestechnisch personeel. Tijdens onze werkzaamheden merkten we dat het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers in de procestechniek werd bemoeilijkt, onder andere doordat er bij andere vacaturebanken vacatures in alle sectoren worden aangeboden.”
Referentie
“We zijn ervan overtuigd dat procestechniek.nl ervoor kan zorgen dat er weer transparantie ontstaat voor zowel werkgevers als werkzoekenden binnen de procestechniek!”